Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

INNSIDE MELIA IBIZA.


Descriere

Innside Melia Ibiza se afla in Golful San Antonio si beneficiaza de o locatie excelenta, direct pe plaja Cala Pinet.

Localizare

Hotelul Innside Melia Ibiza beneficiaza de o locatie perfecta, fiind amplasat in Golful San Antonio, direct pe plaja Cala Pinet. Centrul Vechi al orasului Ibiza si aeroportul se afla la o distanta de 30 de minute de mers cu masina, iar orasul San Antoni de Portmany se regaseste la doar 5 km distanta de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul Innside Melia Ibiza pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: piscina, Wi-Fi gratuit in toata proprietatea, inchirieri biciclete, servicii rent a car, restaurant, bar, snack bar, bar la piscina, parcare, camera pentru depozitarea bagajelor, schimb valutar, receptie 24/7, lift, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja, sesiuni de yoga, masaj, sala de fitness. 

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer conditionat, balcon mobilat, TV cu programe prin satelit, telefon, minibar, seif, baie cu cada sau dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Schimb valutar
Rent-a-car
Permite animale de companie
Recepție 24h