Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTERAS RESORT


Descriere

Hotelul Asteras este situat in sudul insulei Kos, care este faimoasa pentru frumusetile sale, pentru plajele nisipoase si vremea insorita. Hotelul este situat in mijlocul unor gradini frumos amenajate si este format din 9 cladiri anexa cu un total de 108 camere.

Localizare

Hotelul Asteras este situat in sudul insulei Kos, care este faimoasa pentru frumusetile sale, pentru plajele nisipoase si vremea insorita.

Facilitati Hotel

Hotelul are la dispozitia oaspetilor restaurant, piscina pentru adulti si piscina pentru copii, tobogane de apa, baruri, teren de basket, biliard, teren si masa de tenis, darts, acces internet wireless in zonele publice, rent a car, parcare, animatie, mini-club pntru copii, loc de joaca, animatie, servicii de baby-sitting.

Facilitati Camere

Hotelul ofera 108 camere recent si complet renovate, impartite in cadrul a 9 cladiri in jurul piscinelor (camere double, triple si family) si dispun de balcon sau terasa, uscator de par, mini-bar, seif, telefon, televizor prin atelit, radio, aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.