Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest aparthotel se află într-o poziție avantajoasă, în centru, în apropiere de centrul vechi al orașului Lambi, în apropiere de plajă. Direct lângă clădire se află o stație de autobuz.

Dotări

Într-o clădire principală cu 2 etaje și 4 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 55 de camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile includ o cameră de bagaje. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Printre celelalte facilități ale aparthotelului se numără o sală de jocuri. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, un serviciu de transfer, room-service, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Paturile pentru copii sunt puse la dispoziție gratuit. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Există o chicinetă echipată cuprinzător cu un frigider, un aragaz, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, o saună și terapii prin masaj. Pentru timpul liber se propun un miniclub și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie