Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alua Calas de Mallorca Resort


Descriere

LOCALIZARE: la aproximativ 100 metri de plaja, orasul Portocolom este la 12 km distanta, Manacor la 17 km, zona de baruri si restaurante / zona de cumparaturi se afla la 800 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Complet renovat in 2016, hotelul are o capacitate de 483 camere si pune la dispozitia turistilor sai: receptie 24 de ore, aer conditionat, magazin, parcare gratuita, exchange, restaurant, snack bar, 4 baruri, conexiune internet wireless gratuita, servicii medicale, 4 piscine exterioare, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina, fittness, programe de animatie si activitati, mini club pentru copii.


FACILITATI CAMERE: Camerele single au 17.5 mp, vedere la strada. Camerele duble standard au 22 mp, dispun de 2 paturi twin si canapea , vedere la strada. Camerele Family au 37 mp si au 2 paturi twin si canapea dubla extensibila, au vedere la strada. Camerele Double Superior Frontal Sea View au 38 mp, 2 paturi twin si canapea dubla extensibila. Toate camerele sunt echipate cu : TV prin satelit, telefon, aer conditionat, conexiune internet wireless gratuita, seif, baie cu dus, uscator de par, balcon.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.