Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BG CABALLERO.


Descriere

Hotelul Caballero a fost complet renovat in anul 2017 si reprezinta o alegere ideala pentru cei care vor sa se rasfete, avand la dispozitie toate facilitatile necesare si fiind la doar cativa pasi de plaja.

Puncte forte

- Camere generoase si primitoare
- Parcare privata
- Centru wellness & spa
- Piscina atat exterioara, cat si interioara
- Restaurant in incinta hotelului

Localizare

Hotelul Caballero este situat la doar 100 m de cunoscuta Playa de Palma si la aproximativ 10 km de centrul Palmei de Mallorca. In apropierea hotelului, se regasesc magazine, restaurante, precum si o statie de autobuz. Printre punctele de atractie din apropiere, se numara: Acvariul Palma (la mai putin de 1 km de hotel), Portul de Agrement El Arenal (al aproximativ 3.2 km de hotel), Parcul Acvatic de Distractii Aqualand El Arenal (la 4 km de cazare) si parcul central Parque del Mar (la aproximativ 8 km de cazare). Aeroportul Palma de Mallorca se afla la o distanta de numai 5 km de hotel.

Plaja

Playa de Palma este o intindere lunga de plaja, cu nisip fin si auriu situata la aproximativ 10 km de coasta de est a Palmei de Mallorca, avand deschidere la Golful Palma. Reprezinta una dintre plajele principale, cu o intindere de peste 4.5 km. Apele sale calde si cristaline ii confera o atmosfera autentica, placuta si plina de viata. Este de asemenea, locul potrivit unde cei mici se pot relaxa si juca in voie.

Facilitati hotel

Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitie de hotelul Caballero, se numara: sala de fitness si spa, lift, aer conditionat, seif pentru obiectele de valoare disponibil la receptie, sala de conferinte, parcare privata (contra cost), diferite spectacole live si seri tematice, cafenea si restaurant in incinta hotelului, internet wireless, piscina atat interioara cat si exterioara, sauna si bai turcesti (contra cost), birou de turism, schimb valutar, terasa la soare si gradina precum si inchirieri auto.

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 372 camere, generoase si primitoare. Camerele duble standard prezinta urmatoarele dotari: baie privata, uscator de par, televiziune prin cablu si telefon, internet wireless, mini-bar, aer conditionat, incalzire centralizata si balcon, precum si o terasa unde va puteti savura cafeaua de dimineata alaturi de persoana iubita, avand o priveliste de neegalat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )