Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BG JAVA.


Descriere

Hotelul Java a fost complet renovat in 2013 si reprezinta o alegere ideala pentru cei care vor sa se rasfete dar si sa se distreze, fiind echilibrul ideal dintre acestea.

Puncte forte

- Camere generoase si primitoare
- Centru wellness & spa
- Piscina atat exterioara, cat si interioara
- Restaurant in incinta hotelului

Localizare

Hotelul Java este situat la doar 80 de metri de superba plaja Platja d’Or si la doar cateva minute distanta de centrul orasului Palma de Mallorca. In apropierea hotelului, se regasesc magazine, restaurante, precum si o statie de autobuz. Printre punctele de atractie din apropiere, se numara: Acvariul Palma (la doar 500 m de hotel), Parcul Acvatic de Distractii Aqualand El Arenal (la aproximativ 5 km de cazare), Parcul Central Parque del Mar (la aproximativ 7.5 km de hotel) si Portul Palma (la aproximativ 8.5 km de hotel). Aeroportul Palma de Mallorca, se afla la o distanta de aproximativ 1.5 km fata de hotel.

Plaja

Platja d’Or este o plaja cu nisip fin si auriu situata in Ca’n Pastilla, avand deschidere catre Golful Palma. Apele sale calde si cristaline, ii confera o atmosfera autentica, placuta si plina de viata. De-a lungul plajei se gasesc magazine si restaurante.

Facilitati hotel

Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitie de hotelul Java, se numara: sala de fitness si spa, aer conditionat, lift, seif pentru obiectele de valoare disponibil la receptie (contra cost), internet wireless (contra cost), piscina atat interioara cat si exterioara, sauna si bai turcesti (contra cost), diferite tipuri de masaj (contra cost), cafenea si restaurant in incinta hotelului, inchirieri de biciclete (contra cost), schimb valutar, terasa la soare si gradina.

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 250 camere, generoase si primitoare. Camerele duble standard prezinta urmatoarele dotari: baie privata, uscator de par, televiziune prin cablu si telefon, internet wireless, mini-bar, aer conditionat, incalzire centralizata si balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Lift
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
Camere familii
Bar
Babysitting
AC ( aer conditionat )