Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Hotelul urban se află la Marmaris la doar 100 de m de plaja cu nisip, în centrul stațiunii Marmaris și la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 1,2 km. Până la aeroportul Dalaman (DLM) sunt aproximativ 90 de km.

Dotări

Hotelul oferă 9 Suite Junior, 10 camere single și 36 de camere duble pe 7 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, în așa fel încât turiștii pot apela în mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, un serviciu de transfer, un centru de afaceri și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Hotelul le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. În plus clienții pot alege între o sală de fitness și biliard. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Unitatea de cazare dispune de un restaurant și de o cafenea. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază se poate alege între à la carte și meniu, cina se servește ca bufet.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie