Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

My Mykonos Boutique Hotel


Descriere

Aflat in orasul cosmopolit Mykonos, la 800 de metri de portul vechi, hotelul tip boutique My Mykonos are o piscină in aer liber si o terasă la soare mobilată, cu vedere la mare si la oras. Oaspetii se pot bucura de mese la restaurant sau de băuturi la barul cu vedere la Marea Egee.

Toate camerele acestui hotel sunt prevăzute cu aer conditionat cu control individual si TV cu ecran plat. Fiecare cameră include o baie privată cu uscător de păr si articole de toaletă de marcă. Pentru un plus de confort, aveti la dispozitie halate de baie, papuci si prosoape de plajă. Unele unităti includ o zonă de relaxare, unde vă puteti destinde. Anumite camere au balcon sau patio.

Serviciile hotelului includ concierge si receptie cu program nonstop, inchiriere de autoturisme si biciclete, precum si room service disponibil nonstop. Conexiunea WiFi este gratuită in toate zonele proprietătii si există locuri de parcare gratuite.

Muzeul de Arheologie din Mykonos este la 600 de metri de hotelul My Mykonos, iar cea mai apropiată plajă se află la 1 km de proprietate. Aeroportul International din Mykonos este la 1,5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie