Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bluesun Hotel Berulia


Descriere

Amplasat intr-o grădină mediteraneană inmiresmată, chiar langă plaja Berulia din Brela, Bluesun hotel Berulia, a fost renovat complet in anul 2017 si pune la dispoziție 3 restaurante și 2 piscine in aer liber, fiecare cu propria sa terasă de soare și vedere la mare. WiFi este gratuit in toate zonele hotelului.

Toate camerele de la Berulia au aer condiționat, minibar, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, baie privată, dotată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite, și balcon. Camerele Deluxe beneficiază de acces direct la piscina deosebită a proprietății.

Oaspeții se pot antrena in zona de fitness de langă plajă, admirand vederea la mare și ascultand muzică dintr-un playlist personalizat.

Restaurantul Puž are o terasă pe plajă si servește specialități din carne la grătar si pește. De asemenea, barul de la piscină oferă o selecție de gustări.

Stațiunile Brela și Baška Voda se află la 5 minute de mers pe jos de Bluesun hotel Berulia. In plus, proprietatea organizează excursii de o zi in Parcul Natural Biokovo, orașele Split si Dubrovnik, precum și către alte destinații.

Orașul Makarska se află la 12 km de hotel, iar Split este la 50 km. Aeroportul Split este situat la 68 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.