Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Bluesun hotel Neptun – All inclusive oferă servicii all inclusive cu o varietate de activități și o piscină mare in aer liber. Hotelul este situat in Tucepi, langa Makarska, inconjurat de pini si de plantații de măslini care se intind pană la plajele lungi cu pietriș de la Marea Adriatică. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

Serviciul all inclusive cuprinde 3 mese principale, 2 gustări si diverse băuturi. De asemenea, serviciul include biciclete gratuite si alte activități, printre care tenis, fotbal, tenis de masă si volei. Oaspeții pot utiliza oferta Dine Around at Bluesun, care cuprinde o cină a la carte cu 4 feluri de mancare, cu pește, carne sau vegetariană la restaurantele partenere din Brela, Tucepi, Bol, Supetar și Starigrad-Paklenica. Toate restaurantele servesc mancăruri preparate cu ingrediente locale proaspete, ulei de măsline local si vin Stina.

Complexul hotelier este format din clădirea principală si o anexă. Toate camerele sunt recent mobilate și au TV prin cablu, baie cu duș și balcon. Bluesun hotel Neptun - All inclusive pune la dispoziție un club pentru copii și un program de divertisment de seară.

In anul 2014 a fost adăugat un centru de fitness si o sală de conferințe multifuncțională. Centrul sportiv Slatina este situat chiar langă hotel. Acesta are diverse terenuri de sport, un teren de fotbal cu gazon, bowling si tenis de masă, precum si multe alte facilități de agrement.

La hotel, oaspetii pot face rezervări pentru excursii in Parcul Natural Muntele Biokovo, Rezervația Međugorje și orașele Split si Dubrovnik. De asemenea, se pot organiza picnicuri in Bol si rafting pe raul Cetina, precum si servicii de transfer.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie