Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Inconjurat de grădini frumoase și beneficiind de o locație ideală, Galaxy Beach Resort BW Premier Collection se află la 500 de metri de plaja Laganas și are recepție cu program nonstop. Accesul la internet WiFi este gratuit in toate zonele.

Galaxy Beach Resort BW Premier Collection oferă numeroase facilități interioare și exterioare, precum baruri și restaurante, loc de joacă pentru copii, zone de lounge cu jocuri, piscine și sporturi acvatice. De asemenea, la cerere, in grădinile spațioase ale hotelului pot fi organizate ceremonii de nuntă.

Toate camerele complexului sunt spațioase și au TV prin satelit, aer conditionat, frigider si balcon cu vedere. Grădina de pe acoperiș oferă vedere frumoasă la golful Lagana.

In Laganas, cea mai cunoscută stațiune de pe insulă, pe langă frumoasa sa plajă cu nisip, există și o mare varietate de magazine, activități pe timpul zilei, facilități de divertisment, baruri și restaurante elegante. Portul Zakynthos este situat la 6 km de Galaxy Beach Resort BW Premier Collection. Aeroportul Zakynthos se află la 8 km de complex.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie