Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Complexul de apartamente Lucky din statiunea este localizat la intrarea in statiune, la baza mintilor Pirin.


Cazare: studiouri lux(maxim 2+1 persoane); apartamente lux(maxim 2+2 persoane); apartamente deluxe(maxim 2+2 persoane);si apartamente executive(maxim 2+2 persoane). Toate camerele sunt mobilate luxos, dispun de baie, telefon, frigider, minibar, TV cablu, chicinete, sistem sunet si internet wireless. Apartamentele executive dispun si de balcon si semineu.
CINA FESTIVA CRACIUN SI REVELION SUNT OBLIGATORII SI INCLUSE IN TARIFELE AFISATE.

Servicii: restaurant cu 90 locuri si seri tematice, lobby bar cu 30 locuri, sala de conferinta cu pana la 100 locuri, piano bar, piscina, centru SPA, Internet wireless, lifturi, spalatorie, izolare fonica, room service, servicii de baby-sitting, servicii de birou(fax, copiator, telefon, imprimanta, etc.), tranport gratuit la telegondola, garderoba pentru ski, parcare subterana si supraterana, jocuri electronice, magazin alimentar.

Observatii: patul suplimentar in apartament deluxe si executive este o canapea extensibila si in cazul cazarii a 2 + 2 cele 2 persoane suplimentare vor dormi impreuna. 2 + 2 si 3 + 1 se va confirma doar in apartament daca turistii sunt din aceeasi familie.



Gratuit: accesul la internet wireless, centrul SPA : piscina interioara incalzita la 33 grade Celsius, hidro-masaj, sauna, baie de aburi, jacuzzi, sala de fitness cu echipamnet Tehno Gym, loc de joaca pt copii (3 -6 ani), babysitting (intre orele 8 -10), transport pana la prima statie a gondolei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie