Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX BALNEAR COZIA

Descriere

INFORMATII GENERALE
Sejur cu tratament: 6, 9, 12, 16 nopti cu intrare duminica


Complexul Balnear Cozia, din statiunea Calimanesti - Caciulata situata la poalele Carpatilor Meridionali, pe malurile raului Olt, statiunea Calimanesti - Caciulata este considerata perla statiunilor de pe valea Oltului,
Calimanesti - Caciulata are o existenta indelungata, semnalata prin tezaurul de monede dacice si castrele de la Jiblea si Arutela. Pe timpul imparatului Hadrian (117 - 138d.Hr.) apele de la Bivolari au fost folosite de romani la termele Arutela, precum si de populatia dacica. Deci, o statiune cunoscuta de 2000 de ani, incare factorii climatici si apele termominerale si minerale contribuie la refacearea echilibrului energetic al organismului
Complex Balnear Cozia este format din 3 corpuri:
- Corp Caciulata dispune de 196 camere cu pat double si twin si 6 apartamente.
- Corp Oltul dispune de 238 camere cu pat double si twin si 8 apartamente.
- Corp Cozia dispune de 196 camere cu 2 locuri si 4 apartamente.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
In cadrul complexului hotelier turistii dispun de restaurante, baruri de zi, Complex balnear Cozia are baza de tratament ultramoderna in cadrul careia turistii pot beneficia de servicii la cele mai inalte standarde.
Cozia Aqua Park, ofera de acum statiunii, un caracter permanent, fiind deschis tot timpul anului.
Bazinele sunt umplute cu apa termala, la o temperatura de aproximativ 37 C.
Parcul acvatic dispune de:
- 11 Bazine interioare si exterioare;
- Incinta incalzita;
- 8 Tobogane exterioare si 2 interioare;
- 1400 de sezlonguri;
- Restaurant cu autoservire;
Facilitati: Piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalatii moderne de hidroterapie, jeturi de apa, jacuzzi, sauna.
Accesul se face contra cost si se achita direct la receptia hotelului
FACILITATI UNITATE
Tratament: baza de tratament comuna cu serviciu de masaj, afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate.
DESCRIERE CAMERE
Camerele standard sunt dotate cu Tv color, cablu, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.Camerele superioare din Corp Caciulata, renovate complet in 2023 au un design elegant si dotari moderne: 2 paturi twin/pat dublu, TV LCD Full HD, minibar, mobilier modern, baie proprie cu dus, uscator de par.
ATRACTII TURISTICE
Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din Tara Romaneasca; Manastirea Ostrov, ctitorita in 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela.
SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantele fiecarui corp in sistem fisa cont.
FACILITATI EVENIMENTE
Corp Caciulata dispune de 3 sali de conferinta, Corp Oltul dispune de 2 sali de conferinta si Corp Cozia dispune de sala polivalenta in cadrul carora se pot organiza: conferinte, seminarii, congrese, simpozioane, mese rotunde, vernisaje, spectacole, traininguri de produse sau servicii.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie