Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DANAI HOTEL&SPA

Descriere

Foarte bine 8.5 Booking.com Hotelul este unul dintre cele mai moderne hoteluri de pe Riviera Olimpului, construit in 2010, avand o piscina generoasa si fiind la numai 8 minute de mers pe jos fata de plaja cu nisip din Olympic Beach. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Hotelul, unul dintre cele mai moderne de pe Riviera Olimpului este situat la 8 minute de mers pe jos fata de plaja cu nisip din Olimpic Beach (500 m). Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt contra cost, intrarea in apa este lina. Orasul Katerini, cu numeroase magazine, restaurante, baruri, se afla la 8 km. Pe malul marii se afla o serie de baruri si cluburi. Orasul Salonic este la 75 km.

Facilitati hotel

Hotelul cu 47 de camere, construit in 2010, are: receptie 24h, camera pentru bagaje, sala TV, inchiriere masini, lift, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, room service, acces gratuit la internet WIFI, restaurant, bar, piscina exterioara, centru Spa si wellness, facilitati pentru copii, centru fitness

Facilitati camere

Toate camerele decorate cu gust au: TV satelit, acces gratuit la internet WIFI, telefon, aer conditionat, mini bar, seif, balcon, baie cu cabina de dus, uscator de par, balcon sau terasa. Camerele standard au 27-31 mp, o canapea. La solicitare se mai poate adauga un pat pliant. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii dau 3 adulti si 1 copil.

Sport si divertisment

Hotelul are o piscina exterioara cu portiune pentru copii, sala de fitness, iar pe plaja sunt sporturi nautice.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun si cina bufet, in restaurantul principal. Barul hotelului serveste o gama variata de bauturi non alcoolice calde si reci, precum si bauturi alcoolice.

Facilitati copii

Pentru copii exista un loc de joaca si o portiune in piscina exterioara.

Spa & Wellness

Centrul SPA are cada fierbinte/jacuzzi, masaj, sauna

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.