Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARCA LUI NOE

Descriere

Arca Lui Noe este un hotel de 4 stele, aflat in statiunea montana Sinaia, pe Valea Prahovei, una dintre cele mai mari puncte de atractie turistice din Romania. Situat convenabil in apropierea unora dintre cele mai celebre puncte de atractie precum Manastirea Sinaia (850 m), Castelul Peles (950m) sau Cota 1400 (8 km). Hotelul este facil de localizat mergând pe drumul catre Cota 1400 si depasind Manastirea Sinaia pe strada Furnica, o artera principala a orasului de munte.
Localizare

Resortul este situat in statiunea montana Sinaia, pe Valea Prahovei, una dintre cele mai mari puncte de atractie turistice din Romania. Situat convenabil in apropierea unora dintre cele mai celebre puncte de atractie precum Manastirea Sinaia (850 m), Castelul Peles (950m) sau Cota 1400 (8 km).

Facilitati hotel

Hotelul detine 31 de camere, oferind urmatoarele facilitati: restaurant & Bar, sauna, jacuzzi, piscina, sala de conferinte, servicii concierge, parcare, room service, WiFi si seif.

Facilitati camere

Camerele au fost amenajate in stilul clasic. Traditie, lux, confort, precum si o atentie sporita la detalii sunt toate particularitati distinctive ale camerelor de hotel. Camerele dispun de telefon, mini-bar, TV si seif propriu, cabine de dus cu hidromasaj si balcoane cu o vedere extraordinara asupra Muntilor Bucegi.

Sport & Divertisment

Pentru distractia si relaxzarea turistilor hotelul ofera sauna, jacuzzi si piscina. In zona exista multiple posibilitati de petrecere a timpului liber: partii de ski (Valea Dorului, Vanturis, Poiana Stânii Regale), partie de bob, trasee montane si excursii la cabane in Bucegi (Cota 1500, Vârful cu Dor - 2,000 m, Cuibul Dorului - 1,200 m, Babele - 2,206 m, Omu - 2,505 m).

Drinks & Food

Restaurantul reflectă o atmosfera calda si eleganta, decorat fiind cu picturi clasice ce redescriu mitul Arcai lui Noe. De la 8:30 am la 24:00, aceasta atmosfera rafinata, calda si ospitaliera pastrează stilul clasic original al unei perioade de demult. Meniul va va atrage în mod deosebit prin bucate traditionale armenesti. Barul este deschis incepand cu ora 8:30 am până la 24.00, incepând cu primavara si tarziu toamna avand la dispozitie gradina din incinta hotelului pentru savurarea unei bauturi racoritoare sub privelistea splendida a Muntilor Bucegi.

Site Web

http://www.hotelarcaluinoe.ro/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.