Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALACE HOTEL

Descriere

Palace Hotel Hvar 3* este cel mai vechi hotel din Hvar, situat intre Catedrala Sf. Stefan si renumitul teatru din Hvar, intr-o zona frumoasa, cu arhitectura gotica si renascentista. In 1869, imparateasa Elisabeta a Austrie a fost atat de impresionata de orasul Hvar, incat a incurajat construirea Hotelului Palace si a contribuit la finantarea acestuia si la design. Iubitorii de istorie se vor bucura de o locatie centrala ce asigura privelisti romantice ale vechii Piazza si cladirile invecinate, precum si glorioase apusuri de soare peste golf. ATENTIE! PACHETUL NU INCLUDE TRANSFERUL APT-HTL-APT! Oferim, optional, transfer privat cu taxi (1-7 pers.) si/sau bilet ferryboat - disponibil in sistemul de rezervari. Taxele de statiune NU SUNT INCLUSE !
Localizare

Hotel Palace este situat central, in Hvar, pe insula cu acelasi nume, la aproximativ 100 m de port si de piata centrala, la 5 minute de plaja, in spatele turnului venetian cu ceas.

Facilitati hotel

Hotelul ofera un restaurant, un bar, o sala de conferinta de 90m2 potrivita pentru intalniri, conferinte, prezentari, petreceri cocktail, banchete etc pentru maximum 60 persoane, o sala de bal "The old Venetian town loggia" 150 m2, o piscina exterioara cu sezlonguri, un magazin. Animalele de companie sunt acceptate (caini pana la 25 kg) cu o confirmare din partea hotelului in prealabil (25 euro/animal/zi se platesc la receptie).

Facilitati camere

Toate cele 62 de camere si 11 suite ale hotelului sunt echipate cu uscator de par, TV LCD cu satelit, mini bar, cosmetice de baie, patut copil la cerere.

Camerele standard (53) au vedere la oras sau la mare. Cele cu vedere la mare au cada, iar cele cu vedere la oras au dus.

Camerele single (4) sunt mai mici si au un pat single.

Camerele superioare au balcoane mici si elegante si ofera vederi unice asupra insulellor Paklinski si a iahturilor ancorate in port.

Camerele Family (vedere la oras sau la mare) au un dormitor si sunt cele mai spatioase din hotel, ideale pentru familii mici sau pentru cei ce au nevoie de spatiu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.