Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AEGEAN SUN

Descriere

Complexul de apartamenteeste situat pe plaja cu nisip din satucul de pescari Skala Rachoni. In apropierea complexului exista un club de tenis cu 4 terenuri, iar pe plaja un club de sporturi nautice, ambele oferind preturi speciale pentru oaspetii hotelului. Skala Rachoni, cu magazine, restaurante si taverne se afla la cca 1 km, iar capitala Limenas este la 12 km de hotel.
Localizare

Hotelul se afla pe plaja din Skala Rachoni. Centrul statiunii cu magazine, restaurante si taverne se afla la cca 1 km, iar capitala Limenas este la 12 km de hotel . Skala Prinos se afla la 5 km de hotel, iar statia de autobus se afla la 200 m de hotel. Pe plaja sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: salon pentru micul dejun, baruri, piscina exterioara pentru adulti si copii, acces gratuit la internet WIFI in zonele publice, colt cu internet (contra cost), spalatorie, calcatorie, parcare, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati. Sunt acceptate animalele de companie (pana in 3 kg, la solicitare).

Facilitati camere

Toate camerele au aer conditionat (contra cost, la fata locului), aparat pentru prepararea cafelei, balcon sau terasa, chicineta (plita electrica cu 2 ochiuri, cuptor cu microunde, fierbator de apa, prajitor de paine, frigider), baie cu dus, uscator de par, TV satelit, telefon, balcon mobilat.

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina cu apa dulce si jacuzzi. In apropierea complexului exista un club de tenis cu 4 terenuri, iar pe plaja un club de sporturi nautice, ambele oferind preturi speciale pentru oaspetii hotelului.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun continental imbunatatit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.