Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AZIZA BEACH THALASSO GOLF (ADULTS ONLY)

Descriere

Hotelul AZIZA Thalasso Golf este situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Tunisia, cu nisip auriu, este un hotel de 4 stele, situat la doar 3 km de centrul orașului Amet, la 40 km de Enfidha, la 65 km de Tunis și 110 km de Monastir.

Localizare

Hotelul Aziza Beach Thalasso Golf (adults only) se afla in nordul statiunii Hammaet din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 116 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor recepție 24/24, Wi-Fi – în hol, zone publice și camere, sala de conferințe cu plata, centru de thalasso cu plata, serviciu de curățătorie chimică cu plata, parcare, schimb valutar, restaurant principal, restaurant barbeque, două restaurante a la carte, bucătăria tunisiană și internațională (cu plata; o vizită gratuită pe sejur este disponibilă pentru oaspeții cu pachet All Inclusive), lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, cafenea, pub, piscină în aer liber cu apă dulce, piscină interioară cu apă dulce, piscina interioară cu apă de mare în centrul Thalasso cu plata.

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, sală de fitness cu plata, aerobic și aerobic în apă, darts și tir cu arcul, bocce.

Pentru copii hotelul ofera miniclub, club de adolescenți, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa mobilata, aer condiționat, Wifi, seif, minibar (gol), fierbător și set de ceai, TV, cadă/ duș, uscător de păr, articole de toaletă (reumplute zilnic).

Facilitati plaja

Hotelul se afla pe plaja, plaja este privata cu nisip. Umbrelele de plajă și de piscină, șezlongurile și saltele sunt gratuite, prosoapele de plajă sunt gratuite, cu depozit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.