Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CALIMERA DELFINO BEACH RESORT & SPA

Descriere



Localizare

Hotelul Calimera Delfino Beach este situat în Nabeul, la 1 km de plaja Mrezga. Plaja Hammamet este la 2,2 km de proprietate, iar Kasbah din Hammamet este la 6,6 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Enfidha-Hammamet, situat la 59 km de CALIMERA Delfino Beach Resort & Spa.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, Wi-Fi – în hol, zone publice și camere, sala de conferințe cu plata, centru SPA cu plata, serviciu de curățătorie chimică cu plata, magazin de suveniruri cu plata, parcare, schimb valutar, animație, muzica live, spectacolul Disco Blue Dolphin (iunie – septembrie, 23:00 – 02:00), sală de fitness, 10 terenuri de tenis pe zgură, teren de golf (3 găuri, de 3 ori pe săptămână gratuit), teren de fotbal, piscină în aer liber cu apă dulce, piscină în aer liber cu apă dulce (numai pentru adulți), piscina pentru copii, piscină interioară încălzită cu apă dulce. Pentru copii hotelul pune la dispozitie mini club pentru copii 4-12 ani, loc de joacă pentru copii, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa mobilata, aer condiționat, Wifi, seif, minibar (gol), facilități pentru ceai/cafea, TV, cadă/ duș, uscător de păr, articole de toaletă (reumplute zilnic).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.